Ovdje dodajte tekst naslova

Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama tvrtke Adria Gold d.o.o., Požega.

Korištenjem naše web-stranice www.adria-gold.com suglasni ste s načinom korištenja podataka opisanim u ovoj Izjavi.

Putem navedene web-stranice moguće je prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, e-mail adresa, kućna ili poslovna adresa, telefonski i faks brojevi. Također se automatski prikupljaju informacije koje mogu sadržavati IP adresu, nazive domena, vrijeme pristupa, vrstu web preglednika te web-stranice sa kojih je pristupano, a sve u svrhu prikupljanja podataka vezanih uz statistiku posjećenosti naše stranice.

Adria Gold j.d.o.o. koristi i prikuplja osobne podatke u svrhu omogućavanja što bolje usluge svojim korisnicima kao i održavanja funkcionalnosti svoje web stranice.

Adria Gold j.d.o.o daje svojim korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka kao i odluke o brisanju njihovih podataka iz naših baza podataka te informira svoje korisnike o načinu na koji će se koristiti prikupljeni podaci.

Vaše osobne podatke Adria Gold j.d.o.o. ustupiti će trećima jedino u slučajevima u kojima bi se to od nas zahtijevalo na način koji određuje zakon, u svim ostalim slučajevima obvezujemo se da bez vaše izravne suglasnosti nećemo ustupiti vaše osobne podatke trećim stranama.

Adria Gold j.d.o.o. ne prikuplja osobne podatke poput: spola, rase, nacionalnosti, religije, zdravstvenog stanja ili političkih uvjerenja.