U PONUDI

Zagreb, Vikendica kod Sesveta

Prodaje se vikend kuća na prekrasnom mjestu u Paruževini, nedaleko Sesveta. Nalazi se na blagom brijegu, donji dio kuće je zidan ciglom s temeljima, te obložen kamenom, a koristio se kao prostor za druženje i garaža.

Cijena

Vrsta Nekretnine

Površina okućnice

Kvadratura

Šifra Nekretnine

To je savršena prilika

ZANIMA VAS OVA NEKRETNINA? POŠALJITE PORUKU ILI NAS NAZOVITE

Prodaje se vikend kuća na prekrasnom mjestu u Paruževini, nedaleko Sesveta. Nalazi se na blagom brijegu, donji dio kuće je zidan ciglom s temeljima, te obložen kamenom, a koristio se kao prostor za druženje i garaža. Gornji kat je drveni s gredama, građen u nekoliko etapa s izlazom na natkrivenu terasu iza kuće. Terasa je sa zidanim roštiljem i krušnom peći, natkrivena i otvorena prema voćnjaku i vinogradu. Može joj se prići i s bočne strane stazicom sa zidanim stepenicama. Rađena je s puno ljubavi i smisla, s malo mašte može se pretvoriti u pravu oazu mira. Kućica je legalizirana, a u blizini se nalaze vikendice i kuće za život. Struja je provedena ali nije spojena na mrežu, već se napajala agregatom, voda je iz cisterne. Vikendica je idealna za vikend proslave, a uz ulaganje može postati idealna za iznajmljivanje i kao dodatni prihod. Pristupni put vodi do kuće, ali bi ga trebalo učvrstiti s nasipom kamena.
Ova kućica traži svoje nove vlasnike kako bi ih usrećila i zasjala u punom sjaju. Na zahtjev, možemo vam poslati video. Za više informacija, obratite se agentu. Preporučujemo.