U PONUDI

Stan: Zagreb, Vinogradska ulica, 126 m2

Prodaje se četverosoban stan idealan za ordinaciju i sličnu poslovnu namjenu, nalazi se u visokom prizemlju zgrade u centru

Cijena

Vrsta Nekretnine

Sobnost

Kvadratura

Šifra Nekretnine

To je savršena prilika

ZANIMA VAS OVA NEKRETNINA? POŠALJITE PORUKU ILI NAS NAZOVITE

Prodaje se četverosoban stan idealan za ordinaciju i sličnu poslovnu namjenu, nalazi se u visokom prizemlju zgrade u centru. Zgrada je starije gradnje ali je održavana i nije pretrpjela oštećenja u potresima. Nakazi se u Vinogradskoj ulici, u blizini bolnice. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, četiri spavaće sobe, kupaonice, odvojenog toaleta, spremišta i balkona. Jedna prostorija od 25 m2 se može koristiti kao dnevni boravak.
Raspored je klasičan i jednostavnim zahvatima može se izbjeći prolaznost spavaćih soba. Grijanje je centralno etažno plinsko, klimatiziran je. Orijentiran je jug – zapad, što mu daje puno svjetla. Stolarija je drvena i održavana na vanjskim prozorima. Trenutno se koristi kao poslovni prostor, tako da je dodatno uređen led rasvjetom i nutarnjom stolarijom. Uskoro će biti ispražnjen. Energetski certifikat je u izradi.
Ovo je idealan i prostran obiteljski stan u centru, bez dodatnih ulaganja. Može se koristiti kao obiteljski ili uredski poslovni prostor.
Za više informacija, obratite se agentu. (Lidija 098 747 454)