U PONUDI

Stan: Zagreb, 52.00 m2 (Remetinečki gaj)

Cijena

Vrsta Nekretnine

Sobnost

Kvadratura

Šifra Nekretnine

To je savršena prilika

ZANIMA VAS OVA NEKRETNINA? POŠALJITE PORUKU ILI NAS NAZOVITE

Sigurno ste u potrazi za savršenim domom, a mi imamo baš ono što vam treba!
Ovaj nevjerojatni stan od 52 kvadratna metra nalazi se u Remetinačkom Gaju i pruža savršen spoj udobnosti i blizinu svih potrebnih sadržaja za kvalitetan život. Arena centar je na svega pet minuta pješačke udaljenosti.
Nekretnina koja se sastoji od kuhinje s manjom smočnicom, spavaće sobe za miran san, dnevnog boravka za opuštanje s prijateljima i obitelji te kupaonice s wc-om čini ovaj stan idealnim za mlade parove, obitelji ili jednostavno za one koji traže svoj vlastiti prostor.

Stan je kompletno adaptiran i za Vas nema dodatnih troškova ulaganja već ga urediti po vlastitoj želji i preferencama. Nema brige oko vodovodnih i strujnih instalacija jer su sve zamijenjene, postavljene nove pločice te kompletno promijenjena unutarnja i vanjska stolarija. Uz to, dodatno je postavljen i klima uređaj. Energetski certifikat je u izradi.
Ako i to nije dovoljno, uz stan se u podrumu nalazi i spremište od 5m2 za pohranu svih vaših osobnih stvari.

Ali najbolje od svega je osjećaj koji ovaj stan pruža – udobnost i toplinu doma.
Stan je namijenjen ne samo da vam pruži krov nad glavom, već i da vam pruži osjećaj sigurnosti, mira i sreće za stvaranje nevjerojatnih uspomena sa svojom obitelji i prijateljima. Ovo je vaša prilika da stvorite novi početak u ovom prekrasnom prostoru.
Ne čekajte! Kontaktirajte nas još danas i zakažite svoj vlastiti privatni pregled.
Vidimo se!