U PONUDI

Stan na Sesvetama, 40 m2, 2 s, 85.000,00

Cijena

Vrsta Nekretnine

Sobnost

Kvadratura

Šifra Nekretnine

To je savršena prilika

ZANIMA VAS OVA NEKRETNINA? POŠALJITE PORUKU ILI NAS NAZOVITE

Prodaje se dvosoban stanu Varaždinskoj ulici u Sesvetama. Stan se nalazi na drugom katu od dva kata, u potkrovlju.

Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, od kojih se jedna koristi kao dnevni boravak i kupaonice (38,50 m2). Povezana sa stanom su dva spremišta ispod kosina krovišta, svaki od 27 m2 (54 m2). Kosine su dovoljne visoke za dobru iskoristivost prostora. Posebnu dinamiku mu daju krovni prozori koji ovaj stan čine vrlo svijetlim i toplim. Spremišta su kao zatvorene lođe i bilo bi idealno u dogovoru sa stanarima, kad bi se jedno ‘otvorilo’ i dobilo terasu ili čak zimski vrt.

Do stana se dolazi spiralnim stepenicama. Stan se prodaje djelomično namješten, prodavatelji ostavljaju sve ugradbene elemente a ostalo je podložno dogovoru. Grijanje je etažno plinsko centralno. Vlasnička dokumentacija je uredna i može se kupiti kreditom. Energetski certifikat je u izradi.

Ovaj stan je idealan za studente ili osobe koje traže dobru lokaciju u Sesvetama po povoljnoj cijeni, u blizini svih sadržaja bitnih za život, poput trgovina, banaka, škola, vrtića, doma zdravlja, itd. Idealan je za život ili kao investicija.
Za više informacija, obratite se agentu.

Andreja Grbić, licencirani agent

095 522 33 13