U PONUDI

Kuća: Zagreb (Borongajski lug), 65.00 m2, 129.000,00 €

Cijena

Vrsta Nekretnine

Sobnost

Kvadratura

Šifra Nekretnine

To je savršena prilika

ZANIMA VAS OVA NEKRETNINA? POŠALJITE PORUKU ILI NAS NAZOVITE

Prodaje se prizemnica od 65 m2 m2 u Borongajskom lugu, građena krajem 60-tih godina, ali potpuno adaptirana i sprema za nove vlasnike.
Nalazi se u mirnoj ulici u kojoj su uglavnom kuće, ima 342 m2 okućnice, sasvim dovoljne za uživanje na otvorenom s dovoljno privatnosti, tj. Nema zgrada koje bi ‘gledale’ na dvorište. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dvije prostrane spavaće sobe, od koji se jedna koristi kao dnevni boravak i kupaonice.
Kuća je renovirana 2022 godine, kada je zamijenjen dio krova, postavljena nova fasada s izolacijom, stolarija, laminat u sobama, dio keramike i sanitarija. Plinski priključak je ispred kuće, a grijanje je strujno i pomoću peći na kruta goriva.(drva)
Dokumentacija je uredna i može se kupiti kreditom. Energetski certifikat je u izradi. Dvorište je uredno i ograđeno.
Ova kuća je idealna za osobe koje žele privatnost, dovoljno komfora ili kao investiciju. Prema urbanističkom planu moguća je nadogradnja. Nalazi se na izvrsnoj lokaciji u blizini svih sadržaja bitnih za život, poput trgovina, banaka, škola, vrtića, javnog gradskog prijevoza, trgovačkog centra, studentskog kampusa.
Kuća je trenutno u dugoročnom najmu i može se pogledati prema dogovoru. Za više informacija, obratite se agentu.

Andreja Grbić, licencirani agent

095 522 33 13