U PONUDI

Kuća: Črnomerec, 250 m2, 250.000,00 €

Cijena

Vrsta Nekretnine

Sobnost

Kvadratura

Šifra Nekretnine

To je savršena prilika

ZANIMA VAS OVA NEKRETNINA? POŠALJITE PORUKU ILI NAS NAZOVITE

Prodaje se dvokatnica na Črnomercu u blizini Sv.Duha, svega nekoliko minuta od Ilice u slijepoj ulici. Stambena površina je netto 250 m2, (bruto 350 m2) razvedeno na tri etaže. Kuća je građena šezdesetih godina, ali je 1981 godine nadograđena i renovirana u postojeće stanje, te ojačana betonsko-armiranom konstrukcijom. Legalizirana je kao takva i moguće ju je kupiti kreditom. Površina okućnice je 157 m2. Za pravog kupca, cijena nije fiksna.

Krovište je zamijenjeno prije nekoliko godina novim limom, kada je bila i zadnja adaptacija. Zbog zanimljivog razvijenog tlocrta, terasa i balkona na svakoj etaži, zanimljiv je izazov novim vlasnicima, koji ju mogu pretvoriti u pravi biser u kvartu. Kuća ima dvije garaže s trofaznom strujom, što može biti korisno za manje obrte i tihe djelatnosti.

Kuća je idealna za renovaciju i izvođenje tri stambene jedinice, tj. Stana. Instalacije za kupaonicu i kuhinju su kroz sve etaže. Sadašnji vlasnici ju koriste kao obiteljsku kuću s jednom kuhinjom, dnevnim boravkom s blagovaonicom, dvije spavaće sobe i kupaonicom. Kuća ima dvije velike terase od kojih je jedna natkrivena. Posjeduje nekoliko spremišta. (Pogledajte tlocrte) Grijanje je na struju (klima) a po potrebi može biti i na kruta goriva, plinski priključak je cca 30 m u ulici.

Energetski certifikat je u izradi. Kuća je idealna kao investicija, jer zahtjeva uređenje i osuvremjenje prema vlastitim željama i potrebama. Zbog svoje lokacije, velike kvadrature i blizine javnog prijevoza, dućana i drugih bitnih sadržaja za život, prava je prilika.

Kuće se može pogledati prema dogovorenom terminu, a za više informacija, javite se agentu.

Andreja Grbić, licencirani agent

095 522 33 13