Pronađite svoj san sa našom agencijom nekretnina

Dom prepoznajemo srcem i umom

Kažemo kako osjećamo da je vrijeme za novi dom ili da je vrijeme za prvi dom. Osjećaj prerasta u misao koju jednog dana izgovorimo. Tako se rađa želja, oblikujemo ju mogućnostima i potrebama. Nekome je kućica u predgrađu savršeno mjesto koje postaje dom, a za druge je to suvremeni, možda minimalistički i vrlo tehnološki napredni kvadrati novogradnje. Svi smo različiti, ali svima dobro dođe poticaj i pomoć pravih pitanja. Potaknuti ćemo vas da se zamislite u nekom prostoru, da prošetate kvartom, da napišete što vam je bitno kod nekretnine.  Koliko prostorija vam doista treba, što je s parkingom ili garažom… treba li vam dvorište i vrt ili je mali balkončić sasvim ok, a možda ga uopće ne želite…

Sve je ok, neka potraga za pravom nekretninom bude zanimljiva avantura, razdoblje upoznavanja sebe kroz potragu one prave.

Shape

Znamo Industriju

Višegodišnje iskustvo

“Posjedovanje kuće temelj je bogatstva, kako financijskog blagostanja tako i emocionalne sigurnosti.”​

Suze Orman

Rauzmjevanje tržišta

Razumijevanje tržišta nekretnina je ključno za uspješnu prodaju ili kupnju nekretnine. Agenti za nekretnine moraju biti svjesni trenutnih trendova i cijena na tržištu kako bi mogli pružiti stručne savjete svojim klijentima i pomoći im da pronađu nekretninu koja odgovara njihovim potrebama i ciljevima.

Mi gradimo snove ljudi

“Mi gradimo snove ljudi” je naša filozofija koja govori da se agencija posvećuje pružanju vrhunske usluge klijentima koji žele kupiti ili prodati nekretninu. Mi smo svjesni da nekretnina predstavlja važnu investiciju za svakog pojedinca i da svaka osoba ima svoj san o domu ili poslovnom prostoru.

Maksimalnim trudom do uspijeha

Mi kontinuirano radimo na unapređenju naših znanja i vještina kako bismo bili stručnjaci u svom području. Također, mi se trudimo da budemo inovativni i kreativni u našem pristupu poslu, što nam omogućuje da se prilagodimo promjenama na tržištu i pružimo najbolju uslugu našim klijentima.

Shape

Često postavljena pitanja

Mi imamo odgovore

Ukoliko prodajete, kupujete ili iznajmljujete nekretninu, savjetujemo Vam da se za pomoć obratite agenciji za posredovanje u prometu nekretnina.

Agencije:

  • su uvijek dobro informirane o promjenama u zakonodavstvu

  • imaju uvid u promjene na tržištu nekretnina, cijene, kao i u atraktivnost pojedinih lokacija

  • mogu odrediti realnu, ali i dobiti dobru cijenu po kojoj ćete moći prodati ili kupiti nekretninu

  • mogu pomoći oko dolaženja do potrebnih financijskih sredstava za kupnju nekretnine

  • su kompetentne za sastavljanje standardnih kupoprodajnih ugovora jer su oni dio njihovih svakodnevnih aktivnosti

  • su u mogućnosti prodati nekretninu po najboljoj mogućoj cijeni i u što kraćem vremenskom periodu, jer surađuju s drugim agencijama za nekretnine i posjeduju listu potencijalnih kupaca

  • imaju potpunu informaciju o dokumentaciji potrebnoj za zatvaranje transakcije s nekretninom

Cijena nekretnine se izračunava na temelju različitih faktora, kao što su lokacija, veličina, stanje i kvaliteta izgradnje, kao i tržišne cijene sličnih nekretnina u blizini. Agenti za nekretnine koriste svoje iskustvo i znanje o tržištu da bi pomogli klijentima da odrede ispravnu cijenu nekretnine.

Proces kupnje ili prodaje nekretnine može trajati različito vrijeme, ovisno o složenosti situacije i raspoloživosti svih potrebnih dokumenata. U prosjeku, proces može trajati od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci. To uključuje vrijeme potrebno za pronaći odgovarajuću nekretninu ili potencijalne kupce/prodavce, obavljanje pregleda i inspekcija nekretnine, pripremanje dokumenata, a zatim i samo preuzimanje nekretnine.

Preporuka je da se nekretnina pregleda prije kupnje, kako bi se izbjegli budući problemi i skriveni nedostaci. Pregled nekretnine može uključivati stručni pregled konstrukcije, električnih i vodovodnih instalacija, kao i pregled za eventualne štetne pojave kao što su plijesan ili vlažnost.

Dokumentacija koja je potrebna za kupnju ili prodaju nekretnine može varirati prema zakonima u vašoj zemlji i državi. Uobičajeno je potrebno priložiti dokumentaciju o vlasništvu nekretnine kao što je vlasnički list ili zemljišna knjiga, katastarski plan, ugovor o kupoprodaji ili ugovor o zakupu i druge potrebne dokumente koji se odnose na nekretninu. Također, potrebno je priložiti i osobne dokumente kupca i prodavatelja kao što su osobna iskaznica ili putovnica. Agenti za nekretnine obično pomažu u pripremi i pregledu dokumentacije potrebne za transakciju.

Pregled stanja nekretnine se obično vrši uz pomoć stručnjaka kao što su katastarski inspektori, arhitekti ili inženjeri građevine. Oni pregledaju nekretninu i izrađuju izvješće o stanju nekretnine, koje se koristi za procjenu cijene i određivanje eventulanih popravaka potrebnih prije kupnje ili prodaje.

Pregled pravnih aspekata nekretnine se obično vrši uz pomoć pravnih stručnjaka, kao što su odvjetnici ili javni bilježnici. Oni provjeravaju vlasničku dokumentaciju nekretnine, katastarske podatke i druge pravne dokumente te utvrđuju jesu li svi aspekti u skladu sa zakonom i jesu li nekretnina i dokumenti čisti od svake obveze ili zabrane.

Važno je odabrati agenta za nekretnine s odgovarajućim iskustvom i znanjem o tržištu nekretnina u vašoj okolini. Preporuka je potražiti preporuke od prijatelja ili rodbine, te pročitati recenzije i provjeriti certifikate agenta. Također je važno odabrati agenta s kojim se osjećate ugodno i koji razumije vaše potrebe i ciljeve.

Adria Gold je licencirana agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju pri prodaji, zakupu ili iznajmljivanju nekretnina na području Republike Hrvatske.

Naša misija je pružiti vam punu podršku u procesu prodaje ili pronalaženja idealne nekretnine te investiranja u tržište komercijalnih nekretnina.

Obratite se našem prodajnom timu sa punim povjerenjem!

Adria Gold team!